No Subject

//No Subject
No Subject2016-12-09T22:09:03+01:00

No Subject collectie

De zilveren ‘No Subject’ broches en oorhangers “gevoerd” met felgekleurde flock komen uit de tweede collectie van Lien Hereijgers. In plaats van een thema op de voorgrond te plaatsten, werd nu de aandacht gevestigd op de technieken die Lien vaak bij haar juwelen gebruikt. Doorgedreven experimenten rond het gietproces met was en kunsstoffen leidde tot deze organische sieraden. Vormelijk waren de elementen textuur, kleur, en het organische een belangrijke leidraad doorheen het proces. Doordat de vormen voor de broches en oorhangers telkens met de hand worden gegoten is elk stuk uniek. Door het elektrolytisch aanbrengen van een edelmetaallaag wordt de basisvorm voorzien van een zilveren laag waardoor de broches zeer sterk zijn, maar toch licht van gewicht.

Juwelen: Lien Hereijgers // Fotografie: Sanne Delcroix // Modellen: Ode de Kort, Julia Aumann // Styliste: Katleen Lisson

Veel gestelde vragen

Wij geloven in onze producten en de waarde van de tevredenheid van onze fans en klanten.

Bent u niet helemaal tevreden over uw Lien Hereijgers juweel? Contacteer ons!
We zullen steeds ons best doen om een zo goed mogelijke tegemoetkoming te bekrijgen.

Als u niet helemaal tevreden bent over uw aankoop bij Lien Hereijgers, kan u het binnen de 14 dagen terugsturen en u ontvangt uw geld volledig terug! Lees onder rubriek Garantie en Retouren hoe u de producten terug stuurt.

Contact Info

Turnhoutsebaan 9, 2100 Deurne

Phone: +32 (0) 478 57 25 26